Informații generale
Cuprins

Salutări tuturor!

Sunt Ungureanu Loredana, dieteticianul și nutriționistul acestei frumoase echipe.

Am știut încă de la începerea studiilor în domeniul acesta că dragostea pentru copii, dar și pasiunea pentru nutriție și stil de viață sănătos, rezultă rețeta perfectă pentru propria fericire.

Starea de bine, răbdarea și atenția, sunt doar câteva dintre calitățile care mă ajută să lucrez cu cei mai mici și pretențioși pacienți.

Am urmat cursurile Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, continuând cu programul de Master Nutriție Clinică și Comunitară ale aceleași facultăți.

Sunt de părere că un copil sănătos azi, reprezintă adolescentul și adultul fericit și sănătos de mâine.

Asta nu înseamnă că mă ocup doar de copii, pe parcursul celor 2 ani de experiență am lucrat atât cu copilașii, cât și cu adulții, am găsit soluții atât pentru problemele cu greutatea, cât și pentru afecțiuni precum: diabet, boli metabolice, patologii renale, digestive, cardiovasculare, boli infecțioase, neurologice sau psihiatrice.

Sper ca postările cu care voi veni în atenția dumneavoastră să vă aducă informații prețioase pentru un stil de viață sănătos, dar și numeroase rețete delicioase pentru mesele în familie.

Pentru a ne cunoaște mai bine te aștept atât pe Facebook, cât și pe Instagram sub numele de NDPEDIATRIC. 

Un gând la "Nutriție și Dietetică"

Furtuna Oana
Furtuna Oana

Recomand cu încredere, domnisoara Ungureanu Loredana, super profi și un om cald și empatic. ❤️