Cine suntem noi


O echipă complexă cu un scop bine definit la realizarea căruia se contribuie zilnic. Fiecare membru este un element important asemenea membrilor unei familii, cu un caracter deschis, rezistenți la schimbări menținând stabilitate și echilibru dinamic.

Oferim informații și soluții pentru toți, prin delimitarea și lucrul cu elemente ca: conținut specific, schimb de informații, resurse, integrare și coordonare, flexibilitate și inovare, direcții clare și stimulare.

Echipă

Prevenire

Cercetare factorilor ce influențează sănătatea și controlul acestora printr-o abordare multidimensională pentru a îmbunătăți starea de sănătate.

Reabilitare

Restabilirea capacităților funcționale, corectarea posturii, tonifierea musculaturii și obținerea unor performanțe mai bune pentru asigurarea unei vieți independente.

Menținere

Realizarea unor reguli (norme) generale pornind de la unele nevoi, care se vor aplica după în perioada de prevenire sau după reabilitare.


Vezi prezentarea noastră

Cercetare & Dezvoltare

Este procesul destinat studieri și dezvoltării unor soluții mai eficiente, practice și accesibile tuturor. Studiile sunt organizate, controlate, evaluate și atent gestionate pentru soluționarea necesităților.

Selectare

Evaluare

Management

Cercetare

Dezvoltare

Citește mai mult

Cercetare & Dezvoltare

Articole recente

Kineoself
Salutări tuturor! Sunt Ungureanu Loredana, dieteticianul și nutriționistul acestei frumoase echipe. Am știut încă de la începerea studiilor în domeniul acesta că dragostea pentru copii ...
Citește mai mult
Informații generale despre masaj
Masajul un proces specific practicat de oameni din cele mai străvechi timpuri. Află mai mult despre tipurile de masaj ca masajul de relaxare și scopul acestora.
Citește mai mult
Kinetoterapia în ameliorarea simptomelor specifice gonartrozei la vârstnici
Informații despre kinetoterapia în ameliorarea simptomelor specifice gonartrozei la vârstnici. Program de recuperare și indicații metodice.
Citește mai mult
Kinetoterapia în ameliorarea simptomelor specifice gonartrozei la vârstnici
Date generale despre masaj. 1.Ce este masajul?2. Clasificarea formelor de masaj și formelor complementare.3. Indicațiile și contraindicațiile masajul. 1. Ce este masajul?          În anul 1813 apar primele surse scrise ...
Citește mai mult


Vezi toate postările

Partenerii noștri

Statistică

Hipodinamia


Modul sedentar de viaţă este caracteristic în condițiile actuale și necesită atenție sporită.

59,2%

Populaţia peste 15 ani

Populație - sănătate

62%

Mediul urban

57,1%

Mediul rural

rural

Ultimele știri direct în căsuța de e-mail


Abonați-vă la newsletter-ul nostru și primiți ultimele noutăți de la KineoSelf.